header

Hujan untuk beberapa Hari..

salam...

selamat tengahari semua blogger2..
sudah beberapa hari hujan turun tak nenti2 ye kawan2..
bila jam naik ke pukul 10 keatas j hujan akan turun r 
hingga lah kepetang,,nak basuh baju ap semua trgendala..



tapi sesunguhnye hujan i2 adalah satu rahmat dari
allah s.w.t

semenjak asyik hujan jerk ni,,anak aq yg kecil (amanda)
dah start demam dah,,kesian aku tengok
mengeget jerk mintak pelok..yang si abg die asyik nak sakat die jerk
kekadang geram aku tegok wafi..
tapi kalau ikotkan bukan die tahu pon apa yang die buat..
tapi kekedang tengok perangai wafi boleh buat emosi aku naik
geram sangat ngan perangai dia..

ari ni aku rasa macam nak bawak manda g klinik jerk..
tgk r klo cuaca mengizinkan,,
almaklon r kami ni tidak mempunyai kereta..
hanya mempunyai motosikal sahaja,,
tegoklah klo cuaca mengizinkan ptg ni,,
insyaallah

5 comments:

man said...

hujan...kitaran alam.

easy and simple said...

huan adal;ah rakmat tuhan yang tak terhingga..

YOUsoF said...

Dekat sini pun selalu hujan, cuaca dingin je..


Manda dah cergas belum?

easy and simple said...

dekat sini dah beberapa ari ujan tak benti jerkk,,tido pon sodap..

easy and simple said...

alhamdulilah,,dah semakin pulih,,dah bg makan ubat ikot time..